ZaharulOradea

Selgros participă la prima ediție a Corporate Games România cu 113 sportivi

Compania Selgros Cash&Carry România va fi reprezentată de o delegaţie de 113 sportivi la prima ediţie derulată în România a evenimentului sportiv Jocurile Corporatiste. Echipa care va reprezenta compania Selgros la Corporate Games 2012 este alcătuită exclusiv din angajaţi ai companiei, selecţionaţi în urma antrenamentelor interne.

Sportivii de la Selgros vor concura, individual şi pe echipe, în competiţiile de tenis de masă, înot, atletism, baschet, fotbal, karting, tenis de camp, biliard şi bowling.

“Corporate Games” este un festival multisportiv asemănător unor Jocuri Olimpice, la care se pot înscrie angajaţii, clienţii, furnizorii, familiile şi prietenii angajaţilor din companii comerciale şi organizaţii neguvernamentale. Festivalul are o tradiţie de 23 de ani şi se derulează anual în 53 de oraşe din 25 de ţări de pe cinci continente.

În România, prima ediţie a Jocurilor Corporatiste va avea loc la Bucureşti, în perioada 24-27 mai 2012 şi va găzdui întreceri la 14 discipline sportive.

Liderul echipei Selgros de tenis de masă, Dan ROŞU, a sintetizat obiectivele echipei: „Sportivii din delegaţia Selgros vor participa la Corporate Games 2012 pentru a demonstra că spiritul de echipă, fair-play-ul, mişcarea pentru sănătate şi încurajarea performanţei sunt valorile care ne mobilizează în fiecare zi. Suntem convinşi că ne vom distra şi vom câştiga noi prieteni şi parteneri.”

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Selgros participă la prima ediție a Corporate Games România cu 113 sportivi
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: