SPAR International a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 4.6% în 2011

Pentru SPAR International, anul 2011 a fost al treilea an consecutiv în care grupul austriac de retail a înregistrat vânzări record, în ciuda perioadei de criză economică, resimțită la nivel mondial. Astfel, în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2011, încasările sale au depășit cu 4.6% vânzările din anul 2010.

La nivel mondial, vânzările grupului austriac au înregistrat o creștere de 1, 36 miliarde euro în 2011, ajungând la suma de 3,11 miliarde euro și la o creștere de 16%  în ultimii trei ani.

Cu ocazia anunțării acestor rezultate, în cadrul celui de-al 57-lea Congres Internațional organizat de SPAR în Sun City, Africa, domnul Gordon Campbell, Director General al SPAR International, a subliniat faptul că aceste rezultate se datorează îndeosebi strategiei multiformat pe care grupul SPAR a adoptat-o: ”Consumatorii sunt mai puțin dispuși să se deplaseze pentru a-și face cumpărăturile și preferă să facă acest lucru în apropierea domiciliului lor. Noi am venit în întâmpinarea acestei nevoi, aducând în centrul orașului produsele de larg consum din piața de retail,  dar și prin intermediul magazinelor SPAR, amplasate în stațiile de benzină din câteva țări”, a precizat domnul Campbell.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » SPAR International a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 4.6% în 2011
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: