Mascuta_Vesela_Nou

SPAR și Shell bat palma: deschid magazine express în benzinării

Retailerul austriac SPAR și benzinăriile Shell au semnat un contract în urma căruia vor fi deschise magazine SPAR Express în benzinăriile Shell, precizează PlanetRetail. Decizia a fost luată de comun acord, în urma testării a două magazine-pilot în vara lui 2011. Acestea au fost amplasate în două stații de benzină Shell, din orașele Wattens (Tyrol) și Feldkirch (Vorarlberg).

Până la sfârșitul anului 2013, SPAR și Shell intenționează să deschidă 50 de magazine, majoritatea fiind situate în zone urbane. Jumătate dintre acestea vor fi inaugurate în 2012. Ele vor fi deschise șapte zile din șapte, iar inaugurarea va începe cu magazinele din Viena.

Printre cele 1800 de produse disponibile în magazinele SPAR Express, se vor număra în special pâine și produse de patiserie, fructe și legume, bunuri de larg consum. De asemenea, clienții vor putea cumpăra o gamă largă de produse marca SPAR la prețuri obișnuite, ca în orice alt supermarket.

SPAR a lansat conceptul magazinelor de tip Express în septembrie 2009, în cadrul unui parteneriat cu stațiile de benzină austriece Doppler Mineralöle. De atunci, au fost deschise în jur de 30 de magazine SPAR, retailerul austriac precizând că parteneriatul cu benzinăriile Doppler va continua și în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » SPAR și Shell bat palma: deschid magazine express în benzinării
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: