Tesco lansează serviciul de cumpărături online în Cehia

Tesco a selectat Praga pentru implementarea, în premieră, a serviciului de cumpărături online în Cehia, avându-se îm vedere extinderea ulterioară în toată ţara.

„După ce vom primi primele feedback-uri de la clienţii noştri, ne propunem să extindem acest serviciu şi în alte magazine” a declarat purtatorul de cuvânt al Tesco, citat de Planet Retail. Acest pas a fost făcut după ce s-au efectuat unele sondaje de opinie care au indicat că cehii sunt interesati in cumpararea de alimente online. „Este un pas logic pe care l-am planificat de mult timp, ca parte din extinderea retelei noastre de retail”, a adăugat el.

Tesco a anuntat primele planuri de a lansa un serviciu de cumpărături online în Cehia în anul 2009, cu primele procese planificate pentru anul 2010, deşi acest obiectiv nu a fost îndeplinit. Se înţelege că retailerul britanic încearcă să introducă serviciul de cumpărături online şi pe alte pieţe internaţionale, cum ar fi China şi Polonia, iar în prezent dezvoltă un model de funcţionare ce va facilitata extinderea internaţională.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *