Tesco va deschide în acest an 6 noi hipermarketuri în Malaezia

Retailerul britanic Tesco intenţionează să deschidă în acet an 6 noi hipermarketuri Tesco în Malaezia, cu investiţii ce se vor ridica la cel puţin 153 milioane USD, conform presei locale, citate de Planet Retail.

Tjeerd Jegen, Chief Executive Officer Tesco, a declarat că retailerul îşi propune să deschidă în următorii 10 ani un număr mare de magazine, inclusiv în Sabah şi Sarawak, dar numărul exact va depinde de aprobările guvernamentale. Tesco operează în prezent 39 de magazine şi două centre de distribuţie în Malaezia şi se concentrează acum pe extinderea reţelei sale de magazine din nord.

Până în prezent, Tesco a deschis trei magazine in acest an, cu o investiţie de aproximativ 76.5 milioane USD. De obicei, Tesco investeşte între 25.5 milioane USD şi 63.7 milioane USD per magazin. În următoarele şase luni, retailerul va deschide următoarea serie de trei magazine în Penang, Old Klang Road din Kuala Lumpur şi în Sri Iskandar din Perak.

În afară de deschideri de magazine, Tesco Malaezia va remodela, de asemenea, 152 de magazine mici, în cadrul unui plan guvernamental numit Tukar. Este un program guvernamental care îşi propune să modernizeze aceste magazine pentru creşterea competitivităţii lor. Până în prezent, trei mari lanţuri de retail, şi anume Mydin, Carrefour si Tesco, au semnat acest program.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Tesco va deschide în acest an 6 noi hipermarketuri în Malaezia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: