Walmart a deschis in Mexic si America Centrala 58 de magazine intr-o luna

Doar in luna Noiembrie Walmart a reusit sa deschida in Mexic si America Centrala nu mai putin de 58 de magazine, asta insemnand aproape 2 magazine pe zi, investitia totala ridicandu-se la suma de 3.800 milioane de dolari mexicani.

Presedintele companiei, Scot Rank, a declarat ca aceste deschideri de magazine fac parte dintr-un plan de expansiune stabilit pentru anul 2010, care si-a propus deschiderea a 330 de magazine.

Din numarul total de magazine, 46 dintre ele opereaza sub tutela Bodega Aurrera, fiind emblema cea mai de succes a grupului, pe cand numai sapte dintre ele au fost deschise purtand sigla Walmart, trei avand emblema Superama, unul Sam’s Club si celalalt fiind Suburbia Restaurant.

Datorita noilor magazine, Walmart a ajuns pentru prima oara in 14 municipalitati, precum Chihuahua, Estado de Mexico, Guanajuato, Michoacan, Oaxaca, Queretaro, Tlaxcala and Veracruz, facandu-si astfel simtita prezenta in 306 orase mexicane.

Despre Walmart

Atingand vanzari de 405 miliarde dolari in 2009, Walmart este cel mai mare retailer din lume, avand 2,1 milioane angajati. Prezent in 15 tari, cu un portofoliu de peste 8.700 de magazine aflate sub 55 de branduri diferite, Walmart isi deserveste clientii si membrii saptamanal de mai bine de 200 milioane ori.

Sursa: Ilacad

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *