Walmart se pregateste de o investitie de un miliard de dolari

WALMART a anuntat ca va investi un miliard de dolari intr-un lant international ce va cuprinde atat productia cat si livrarea produselor proaspete.

Investitia face parte din angajamentul pe care si l-a luat retailerul sa sustina dezvoltarea unei agriculturii mondiale durabile.

„Mai mult de un miliard de persoane din intreaga lume se bazeaza pe agricultura si sute de milioane dintre ei traiesc cu mai putin de 2 dolari pe zi. La nivel global, cu o populatie in plina expansiune, productia de alimente trebuie sa creasca cu aproximativ 70% pentru a hrani 9 miliarde de oameni in 2050. Printr-o agricultura durabila, Walmart are o pozitie cheie pentru a face o diferenta pozitiva in productia de alimente – pentru agricultori, comunitati si clienti.  Eforturile noastre se vor concentra pe  cresterea veniturilor agricultorilor, pe o utilizare mai eficienta a pesticidelor, ingrasamintelor si a apei şi sa ofere produse proaspete clientilor nostri.” a spus Mike Duke, Presedinte si CEO Walmart.

Despre Wallmart

Walmart este cel mai mare retailer din lume cu vanzari anuale de peste 405 miliarde de dolari. In Statele Unite Wal-Mart Stores, Inc. opereaza peste 4.300 de magazine incluzand diviziile Walmart : supercenters (hypermarket si supermarket), magazinele tip discount, magazinele (marketurile) de proximitate, denumite Neighborhood Markets si depozitele Sam’s Club.

Pe plan international Walmart opereaza mai mult de 4.000 de magazine aditionale in 15 piete din intreaga lume : Argentina, Brazilia, Canada, Chile, China, Costa Rica, Salvador, Guatemala, Honduras, India, Japonia, Mexic, Nicaragua, Marea Britanie si Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Walmart se pregateste de o investitie de un miliard de dolari

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: