1 iunie aduce la BILLA România multe surprize pentru copiii din toată țara

billa-logoCu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, BILLA România invită copiii de toate vârstele să sărbătorească împreună cea mai veselă zi a anului!

Păstrând tradiţia, BILLA România cheamă copiii la joacă în 30 din cele 72 de magazine ale sale din întreaga ţară, punând la dispoziţia prichindeilor spaţii largi în care aceştia să se poată juca şi distra dar şi să îşi testeze abilitaţile.

Printre numeroasele surprize şi jocuri pentru cei mici, se numără desenele pe asfalt, concursul de poezii, dar şi testarea abilităţilor prin diferite tipuri de jocuri. De asemenea, copiii se vor bucura şi de multitudinea de cadouri oferite de BILLA, de la jucării la răcoritoare şi multe feluri de dulciuri.

Evenimentul va avea loc în 30 de magazine din întreaga țară, în data de 1 iunie, între orele 9.00 şi 11.00.

„BILLA România doreşte să continue tradiţia prin care copiii se pot juca în voie în zonele din faţa magazinelor, mai ales în zile atât de importante precum 1 iunie. La BILLA România promovăm un stil de viaţă sănătos şi credem foarte mult în puterea unei alimentaţii corecte, combinate cu un program activ de mişcare în aer liber, de aceea dorim să le oferim copiilor bucuria jocurilor alături de toţi cei dragi” a declarat Sabin Fane, Director de Marketing Billa România.

Astfel, de-a lungul întregii zile de 1 iunie, copiii din Bucureşti, Ploieşti, Giurgiu, Olteniţa, Craiova, Galaţi, Constanţa, Brăila, Mangalia, Iaşi, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Sfântu Gheorghe, Mediaş, Timişoara, Arad, Deva, Petroşani, Haţeg, Bistriţa, Satu Mare, Cluj Napoca şi Reghin vor fi antrenaţi în jocuri individuale şi de echipă, jocuri de abilităţi şi alte activităţi distractive. Fiecare dintre cei mici va fi recompensat cu o multitudine de cadouri.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,073 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » 1 iunie aduce la BILLA România multe surprize pentru copiii din toată țara
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: