104 magazine deschise de PROFI în acest an

PROFI a deschis astăzi noi unități la Iara, Băneasa și Codlea ajungând la un o reţea de 471 de magazine dintre care 104 au fost inaugurate în acest an. Dintre acestea, 47 funcționează în format Loco, 29 în format Standard, 28 în format City. 

profi-baneasa-giurgiu-loco-2Magazinul din comuna Iara, cel de-al 30-lea din județul Cluj, este operat în format Loco. Unitatea se găsește pe strada Principală, nr. 496, ocupând o suprafață totală de 310 m2, din care sala de vânzări este de 197 m2.

Unitatea din localitatea Băneasa, județul Giurgiu, se află pe strada Principală, nr. 107. Și aceasta este un Loco, a cărui suprafață totală este de 400 m2, sala de vânzări măsurând 257 m2.

Cu o suprafață totală de 381,77 m2, din care sala de vânzări ocupă 272 m2, magazinul din Codlea, județul Brașov, funcționează pe strada Măgurii, nr. 4, în format City.

Prin cele 471 de magazine ale sale, prezente în 234 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » 104 magazine deschise de PROFI în acest an
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: