350.000 de elevi din aproximativ 700 de școli din 15 orașe au fost invitați de Carrefour să deseneze, la cea de-a XXII-a ediție a concursului de desene

Carrefour a pregătit cu ocazia Crăciunului mii de cadouri, de aceasta dată, pentru elevii talentați din clasele 0-VIII din București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași , Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta și Botoșani, care au desenat în cadrul Concursului de desene Carrefour Crăciun 2012, ajuns deja la a XXII-a ediție.

Premiile cele mai mari, la care au visat toți copiii, cele 15 excursii la Disneyland, sunt oferite de Carrefour Romania, Procter&Gamble si Philips și împărțite în fiecare oraș în care există un hipermarket Carrefour. Astfel, 15 elevi talentați și norocoși se vor distra timp de un weekend, împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate, bucurându-se de diferitele jocuri și spectacole, special organizate pentru ei.

La această ediție, elevii au fost invitați să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei “Moș Crăciun poposește la Carrefour!”. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozițiilor din cele 24 de hipermarketuri Carrefour până la sfârșitul anului.

La concurs au participat aproximativ 350.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 683 de scoli care au primit planșe în cele 15 orașe.

Marile premii sunt :

  • Premiul I – 15 excursii de un week-end, pentru câștigători și familiile lor (2 copii și 2 adulți) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Procter&Gamble și Philips  și împărțite în fiecare oraș unde există un hipermarket Carrefour;
  • Premiul II –  15 laptopuri, oferite de Carrefour;
  • Premiul III – 24 biciclete oferite de Eurosport DHS;
  • Mențiuni clasele V-VIII – 24 DVD player-e, oferite de Carrefour;
  • Mențiuni clasele 0-IV – 24 de MP4 player-e oferite de Carrefour;
  • Mențiuni speciale – 150 cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei oferite de Carrefour.

Premii de participare: aproximativ 10.000 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele câștigătoare.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *