Next_Capitall

Doar 5 magazine Billa au mai rămas de remodelat

Carrefour România a anunţat azi, 14 septembrie, că a redeschis al 11-lea magazin Billa remodelat în Bucureşti şi primul din Voluntari. Astfel, grupul Carrefour numără in prezent 211 supermarketuri Market și Express Orange. Doar 5 magazine Billa au mai rămas de remodelat.

Market Bucuresti Promenada Mall

Noile supermarketuri, Market Bucureşti Promenada Mall şi Market Voluntatri Bd. Pipera Tunari nr. 55, aduc peste 4.000 de produse noi, au disponibile peste 10 servicii noi la casele de marcat şi o gamă bogată de specialităţi internaţionale precum: Carrefour Bio, Terre d’Italia şi Reflets de France.

Magazinul Bucureşti Promenada Mall are o gamă totală de 10.236 de produse, o suprafață de vânzare de 1.168 mp, 7 case de marcat şi un număr de 33 de angajaţi.

Mii de produse româneşti, la un click distanţă

Magazinul Market Voluntari Bd. Pipera Tunari nr. 55 are o gamă totală de 9.900 de produse, o suprafață de vânzare de 900 mp, 6 case de marcat şi un număr de 15 angajaţi.

„Noile magzine Market şi-au propus să îmbine tot ce este mai bun din Billa şi din Market şi să vină în întâmpinarea clienţilor săi fideli cu sute de preţuri mai mici. Astfel, începând de azi, clienţii noştri se vor putea bucura de aceleaşi avantaje ale cardului de fidelitate, putând înlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l în magazin la punctele special amenajate.”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Doar 5 magazine Billa au mai rămas de remodelat

În acest moment, dintre cele 86 de magazine Billa, cât număra reţeaua la preluarea de către Carrefour, au mai ramas doar 5 magazine ce urmează a fi remodelate. Unele magazine Billa au fost transformate în magazine Supeco sau Carrefour Orange dar majoritatea au fost remodelate în formatul de supermarketuri Market.

În România, Grupul Carrefour numără 300 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 211 supermarketuri (197 magazine ‘Market’ si 14 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 5 magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Doar 5 magazine Billa au mai rămas de remodelat
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: