7,5 milioane recipienți PET și 750 de tone de deșeuri eletronice și electrocasnice reciclate în magazinele cora

Aparatele inteligente puse la dispoziția magazinelor cora din toată țara de către Green Group, au reciclat în primul an de la instalare, 7,5 milioane recipienți PET și 750 de tone de deșeuri eletronice și electrocasnice (DEEE), în valoare de peste 30.000 de euro.

Copii la reciclatoarele verziAparatele oferă în medie 1,17 RON/kilogram pentru un echipament electronic vechi şi 0,05 RON pentru fiecare PET colectat, prin tichete de cumpărături la cora.

Pentru a susține reciclarea și protejarea mediului, magazinele cora din toată țara găzduiesc în perioada aprilie-iunie 2014, evenimentele Iubești mediul? Reciclează! organizate de Corint Educațional, Asociația Corint Pro Lectura și Fundația Lumea cora, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, ca parte a programului Paşaport pentru cultură.

Evenimentele au drept scop popularizarea metodelor de reciclare inteligente în rândul elevilor. Primele două evenimente au avut loc pe 5 și 6 aprilie la cora Brătianu și, respectiv, cora City Park din Constanța. Copiii de la școlile din oraș au participat la concursuri cu întrebări despre natură și despre reciclare și, drept mulțumire, au oferit publicului minunate momente artistice.

“Suntem foarte fericiți să vedem interesul copiilor față de protejarea mediului. Imediat ce au aflat de evenimente, școli din toate județele unde avem magazine și-au anunțat participarea. Copiii sunt fascinați de aparatele din zonele coraVerde care înghit PET-uri și reciclează DEEE-uri și acest lucru nu poate decât să ne bucure pentru că ajutăm și noi ca generațiile viitoare de adulți să fie mult mai responsabile cu mediul înconjurător”, a declarat Ana Maria Florea-Harrison, Responsabil PR cora Romania.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » 7,5 milioane recipienți PET și 750 de tone de deșeuri eletronice și electrocasnice reciclate în magazinele cora

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: