A început construcția Veranda Shopping Center, primul Mall de proximitate din București

Veranda Shopping Center este noul centru comercial ce va fi construit de către Prodplast Imobiliare până în 2016 vizavi de noua hală din Piaţa Obor din Bucureşti, Str. Ziduri Mosi, nr 23, pe fostul amplasament al fabricii de mase plastice Prodplast, care a fost relocată, valoarea investiţiei ridicându-se la 60 de milioane de euro.

Veranda-foto 1Proiectul presupune peste 100 de magazine şi un hipermarket Carrefour. O vastă zonă verde, de 15.000 de metri pătraţi, cu parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport şi terase va suplimenta oferta comercială a noului mall.

Centrul comercial va pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă variată de magazine organizată pe două niveluri, totalizând 25.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale. Zona de restaurante va fi amplasată la intrarea principală. Centrul comercial oferă şi 1.200 de locuri de parcare, disponibile pentru vizitatori.

Reprezentanţii companiei estimează că aproape o jumătate de milion de persoane locuiesc la mai puţin de 10 minute de mers pe jos sau cu maşina, iar dintre aceştia câteva zeci de mii vin la cumpărături în zonă în fiecare zi.

Conferinta Veranda - Foto macheta”Am ales numele ‘Veranda’ pentru că aducem o gură de aer proaspăt în aglomeraţia din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respectă tradiţia zonei. Este un concept nou pentru piaţa din România – oferim magazine uşor accesibile, un spaţiu de restaurante primitor şi cea mai generoasă zonă verde dedicată până acum unui proiect de retail din România. Dorim să contribuim la revitalizarea comercială a cartierului Obor, dar şi să oferim locuitorilor mai multe alternative pentru timpul liber. Va fi un loc unic în Bucureşti, care transformă o fostă platformă industrială într-un spaţiu viu, primitor, accesibil tuturor”, a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administraţie al firmei Prodplast Imobiliare S.A..

Centrul comercial va fi uşor accesibil, fiind deservit de 16 linii RATB de transport în comun şi de staţia de metrou ‘Obor’, aflată la mai puţin de 400 de metri distanţă.

Centrul comercial a fost proiectat de arhitecţii englezi ‘Chapman Taylor’ şi va fi finalizat în 2016. CBRE România este agentul exclusiv de închiriere a centrului comercial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „A început construcția Veranda Shopping Center, primul Mall de proximitate din București”

  1. Pingback: Carrefour va deține și va opera un hipermarket de 12.000 mp în viitorul centru comercial ParkLake

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *