A început școala. Carrefour și cora au oferit ghiozdane și rechizite copiilor din orașele unde cele două rețele sunt prezente

Cu ocazia începerii noului an şcolar, Carrefour şi cora au oferit ghiozdane şi rechizite copiilor din oraşele unde cele două reţele sunt prezente.

BotosaniCarrefour România oferă 37.000 de pachete cu rechizite, penare, dulciuri și alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 15 orașe în care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia începerii noului an școlar. În perioada 16-27 septembrie, vor fi vizitate toate școlile din cele 15 orașe în care există hipermarketuri Carrefour, pentru ca fiecare elev de clasa I să primească un pachet cu dulciuri și rechizite.

Cu acordul și sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București și al Inspectoratelor Școlare Județene, Carrefour desfășoară o acțiune de amploare în toate școlile din București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani.

Acțiunea Carrefour a fost posibilă cu ajutorul partenerilor: Danone România, Nestle România, Pepsi România, Apollo Mod Distribution și RTC Proffice Experience.

IMG-0378cora România a oferit 7.000 de ghiozdane cu rechizite copiilor din 43 de școli rurale, din jurul Bucureștiului și a orașelor în care sunt hipermarketuri cora, în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei «Școlile de la țară».

Numărul de ghiozdane dăruite este dublu față de cel de anul trecut. Suma reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca cora în luna august, la care s-au adăugat contribuții de la o parte din furnizorii cora.

„După succesul înregistrat anul trecut de această campanie în școli, am decis ca la acțiune să participe și magazinele din București alături de cele din provincie, așa încât astăzi am putut dărui 7.000 de ghiozdane. Prima zi de școală este o zi magică și suntem foarte fericiți că am putut contribui și noi la bucuria copiilor. cora își ia foarte în serios rolul de actor al comunității care se implică activ în sprijinul acesteia. O altă campanie cora de tradiție a avut anul acesta un succes extraordinar: prin Luna cora am strâns 150.000 de euro pe care i-am donat deja către mai multe organizații caritabile,” a declarat Thierry Destailleur – Director General de Exploatare al cora România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » A început școala. Carrefour și cora au oferit ghiozdane și rechizite copiilor din orașele unde cele două rețele sunt prezente
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Felicitari pentru actiunile care le ati inteprins de a darui ghiozdane scolarilor .Va rugam daca se poate sa ne ajutati si pe noi sunt mama singura si am 4 elevi de scoala .Roxana clasa12la liceu Gheorge Marinescu ,Stefania clasa11 liceu Mihai Eminescu ,Liviu clasa10 Aurel Persu,Daiana gradinita va rugam mult daca puteti .adresa judetu Mures, sat dambu , comuna sanpetru de campie , str principala nr39

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: