Activări speciale în hipermarketurile Carrefour cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal

Carrefour a pregătit pentru perioada 5-25 iunie câteva activări speciale, în toate hipermarketurile, o serie de surprize cu tematica Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

În Hipermarketurile Carrefour din toată ţara vor exista, în următoarele trei săptămâni, oferte speciale, create pentru adevărații iubitori ai fotbalului. În plus, în week-end, vor fi şi activități care vor introduce clienţii în atmosfera braziliană.

1

2

Clienţii vor putea alege dintr-o ofertă generoasă de televizoare și sisteme home cinema la prețuri reduse. Iar pentru a sărbători marile victorii, Carrefour a pregătit oferte la articole de petrecere, precum perucile festive, tricourile tematice sau gustările și băuturile preferate de către toți prietenii.

„Anul acesta, sărbătorim cu toţii sportul-rege. Indiferent dacă suntem microbişti înfocaţi sau ne uităm doar din când în când la meciurile de fotbal, acest sport ne bucură pe toţi. Astfel, le-am pregătit clienţilor Carrefour o mulţime de suprize în perioada următoare, menite să ne aminetască tuturor că fotbalul este un sport pentru toată lumea”, declară Andreea Mihai, director de marketing Carrefour România.

3

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *