ZaharulOradea

Al 25-lea hipermarket Carrefour se deschide mâine la Botoșani

Carrefour, primul grup de distribuţie din Europa şi al doilea din lume anunţă deschiderea celui de-al 25-lea hipermarket Carrefour din România mâine 15 noiembrie 2011, ora 08.00, în nord-estul ţării, la Botoşani.

Situat în centrul comercial Botosani Shopping Center din Bd. Eminescu nr.2, Carrefour Botoşani are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 7.000 mp, 24 de case de marcat şi va comercializa aproximativ 50.000 articole într-un spaţiu modern, cu cele mai mici preţuri zilnic. Hipermarketul dispune şi de o parcare cu 600 locuri.

Hipermarketul Carrefour Botoşani pune în practică un nou concept comercial, implementat pentru prima dată în hipermarketul Carrefour Colosseum din Bucureşti, pentru a simplifica accesul şi vizibilitatea în magazin a clienţilor dar în acelaşi timp, pentru a le oferi o atmosferă placută la cumpărături.

Noul magazin Carrefour Botoşani a creat 200 noi locuri de muncă. Programul magazinului este: de Luni până Duminică de la 08.00 la 22.00.

Până la finele anului, Carrefour Romania va mai deschide încă 6 supermarketuri.

Botosani Shopping Center are o suprafaţă totală este 20.000 mp şi se va deschide în două faze, în prima fază galeria comercială care se va deschide mâine, 15 noiembrie 2011 are o suprafaţă de 5.600 mp şi este inchiriată în proporţie de 90%. În cea de-a doua fază, în 2012, galeria comercială se va mări cu încă 4.000 mp.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Al 25-lea hipermarket Carrefour se deschide mâine la Botoșani
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: