Agricola deschide al 65-lea magazin în complexul Palas Mall din Iași

Agricola Bacău a deschis ieri, 31 mai, un nou magazin în Iași, în cel mai select loc al momentului, complexul Palas Mall.

Acesta este situat în noul complex comercial şi peste 1000 de oameni i-au trecut pragul în câteva ore de la inaugurare, pentru a profita de prețurile promoționale. Ei au fost poftiți să deguste puiul Agricola copt la rotisor, Salamul de Sibiu, Cârnații țărănești, Jambonelul din piept de pui, Cordonul bleu, Frigăruile asortate  și Șnițelul din piept de pui.

„Ne-am gandit să abordăm si acest gen de clienți, care alocă mai puțin timp gătitului și care sunt pretențioși cu ceea ce mănâncă. Prin urmare, magazinul Agricola din Palas Mall își întâmpină clienții și cu o gamă variată de piese din carne de pui rotisate, perfecte pentru o masa caldă, semipreparate ideale pentru o cină rapidă și gustoasă, precum și specialități coapte la rotisor. Oferim astfel soluții rapide și la îndemână pentru o alimentație sănătoasă, odată cu garanția calității, asigurate de tradiția și experiența companiei noastre”, a declarat Irina Comănescu, directorul rețelei de magazine Agricola Bacău.

Noul magazin din Palas Mall Iași este al 65-lea din rețeaua de retail Agricola, compania intenționând să ajungă la 75 pană la sfârșitul acestui an. În următoarele zile, clienții acestuia sunt așteptați cu prețuri promoționale, degustări și cu Pui Fericiți oferiți ca premii.

De asemenea, al 66-lea magazin s-a deschis astăzi, 1 iunie în Piața Veterani, din cartierul Militari, situat în București.

Potrivit strategiei de expansiune, reţeaua Agricola Bacău va creşte de la 43 de magazine, la 1 decembrie 2010, la un număr total de 170 de magazine in anul 2014, în condițiile unui climat economic stabil.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *