Al șaselea magazin MACRO s-a deschis ieri la Călărași

Grupul Mercadia Holland BV, deținătorul lanțurilor de magazine MACRO și MIC.RO, a deschis ieri, 24 august 2011, la Călărași cel de-al șaselea magazin din rețeaua MACRO, în urma unei investiții de 500.000 Euro.

Situat pe Strada Belşugului nr. 39, MACRO Călărași are o suprafaţă de vânzare de 960 mp şi o parcare de 77 de locuri. Noul magazin are o echipă formată din aproximativ 30 de oameni şi va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 8:00 şi 22:00 şi duminica de la 8:00 la 20:00. Conceptul magazinelor MACRO a fost lansat în luna mai 2011, odată cu deschiderea primului magazin din rețea, la Brașov.

MACRO Călărași le oferă clienților peste 4.000 de articole: alimente de bază, cafea, ceai, produse lactate, produse de panificaţie şi patiserie, fructe şi legume, carne proaspătă, preparate din carne, produse congelate, băuturi, conserve, dulciuri, cosmetice şi detergenţi, electrice, electronice şi electrocasnice, bricolaj-auto, confecţii, încălţăminte şi marochinărie, papetărie, articole sportive şi jucării, produse de uz casnic, tutun.

Pe lângă sortimentul destinat cumpărăturilor de fiecare zi, MACRO vine cu o ofertă diversificată de produse tradiționale românești. O categorie specială, disponibilă într-un spațiu dedicat din interiorul magazinului, este cea a produselor proaspete – fructe şi legume, lactate, carne şi preparate din carne proaspete etc. Acestora li se adaugă o listă variată de specialităţi de panificaţie şi patiserie pregătite într-un cuptor amplasat chiar în interiorul magazinului.

„MACRO este primul format modern de magazin ce recreează universul gusturilor autentic românești. Oferta pe care o punem acum la dispoziția clienților noștri din Călărași include un sortiment variat de produse proaspete, atât de căutate de fiecare familie – fructe, legume, brânzeturi, carne şi produse din carne proaspete, specialităţi de patiserie etc”, a declarat Richard Mansel, CEO MACRO și MIC.RO.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *