Angst încheie parteneriatul cu Carrefour și iese din rețeaua de francize Express

Lansat oficial pe data de 13 octombrie 2011, parteneriatul dintre Grupul Carrefour şi societatea Angst, prin francizarea magazinelor de proximitate Angst sub sigla Express, s-a încheiat, cele 21 de magazine Angst ieşind din reţeaua Express.

Carrefour Express Angst 13 Septembrie“Angst este satisfacut de relaţia cu Carrefour în ceea ce priveşte activitatea de franciză. Decizia acţionarilor Angst este însă de a se reconcentra pe activitatea sa tradiţională, adică procesarea produselor din carne. În acest sens, am cerut ieşirea din contractul de franciză, iar partenerul nostru Carrefour a fost de acord,” a declarat azi, 8 mai, Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România, citându-l pe Sorin Minea, Preşedinte Angst.

Parteneriatul a fost o premieră în retailul românesc, ce a combinat tradiţia Angst cu experienţa şi inovaţia Carrefour şi a reprezentat primul pas în implementarea strategia multiformat a Grupului Carrefour. Carrefour a continuat procesul de francizare, atât cu comercianţi independenţi, cât şi cu mici reţele locale de magazine precum: Gulliver, Traditional Ecologic, RostCom sau Sigma.

La sfârşitul lunii aprilie, reţeaua Express ajungea la 65 de unităţi, iar acum, după întreruperea parteneriatului cu Angst, reţeaua de magazine de proximitate Express va avea 44 de unităţi.

În România, Grupul Carrefour numără, în acest moment, 150 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour”, 80 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

4 comentarii la „Angst încheie parteneriatul cu Carrefour și iese din rețeaua de francize Express”

  1. Pingback: Carrefour continuă procesul de francizare și mai deschide un magazin Express

  2. Pingback: Delhaize Group ar fi interesat de achiziţia celor 22 de magazine Angst

  3. Pingback: Mega Image preia cele 20 de magazine Angst din Bucureşti

  4. Pingback: Top 10 evenimente din retail, în 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *