ZaharulOradea

Angst introduce serviciul Cash Back, în cooperare cu Raiffeisen Bank

Începând de azi, 23 aprilie 2012, clienţii magazinelor Angst şi Carrefour Express – Angst vor putea retrage numerar de la case cu 0 (zero) comision.

În cooperare cu partenerul Raiffeisen Bank, Angst este prima reţea de magazine din România care a introdus acest nou serviciu pentru clienții săi. Serviciul se numește Cash Back.

Pe scurt, atunci când un client Angst plătește cumpărăturile făcute cu un card Raiffeisen, va putea sa retragă din contul lui, în limita încasărilor din casă, până la 150 lei în numerar, fără nici un comision.

Serviciul este disponibil pentru toate cardurile emise de Raiffeisen Bank persoanelor fizice, doar în 18 magazine Angst si Carrefour Express – Angst din intreaga tara: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioros, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului si Titulescu.

Găsiti informații suplimentare referitoare la acest serviciu in premiera nationala in magazine si in filialele Raiffeisen Bank din Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,056 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Angst introduce serviciul Cash Back, în cooperare cu Raiffeisen Bank
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: