Annabella – o alegere perfecta

Acesta este sloganul celor de la Annabella si in mod cert pentru valceni chiar este o alegere foarte buna, atunci cand vine vorba de cumparaturi.

Reteaua de magazine Annabella a fost infiintata in anul 1994 si este o retea locala, cu magazine doar in Judetul Valcea. Producatorul conservelor din fructe Raureni si al celor de legume Fravil, a decis, dupa un model care functioneaza in retail-ul autohton, sa isi desfaca produsele si in magazinele proprii, la un raport calitate/pret foarte bun. Inca odata marca proprie s-a dovedit a fi o strategie foarte buna de implementat.

Annabella1

( scuze pentru calitatea imaginii )

La ora actuala sunt deschise un numar de 27 de magazine, cu suprafete de vanzare cuprinse intre 100 si 800 mp, avand toate autoservire. Amplasarea celor 26 de magazine este urmatoarea: in Rm. Valcea 19 locatii, in Dragasani 2 locatii si in localitatile Balcesti, Raureni, Calimanesti, Horezu, Brezoi cate o locatie.

Cei de la Annabella nu au in plan, cel putin in acest an, sa mai deschida si alte magazine. Criza financiara si aparitia marilor retaileri internationali au facut ca expansiunea retelei Annabella sa se stopeze pentru moment. In orasul Rm Valcea nu au deschis inca „greii” retail-ului, dar intalnim magazine cum ar fi : Kaufland, Billa, Plus Discount, Interex sau Carrefour Expres ( formatul de supermarket al Carrefour-ului ).

Locatia magazinelor constituie unul din ingredientele retetei succesului acestei retele : la parterul blocurilor, aproape de casa sau in centre comerciale sau agrocomerciale ( piete ), unde traficul este unul mare. Alte motive care fac cumparatorii sa revina in magazine sunt : sortimentatia bogata, dar selectata in acelasi timp, atractia localnicilor catre brand-urile proprii, recunoscute ca naturale ( Raureni, Fravil si Annabella ), comercializate la preturi foarte bune, promotiile saptamanale si nu in cele din urma personalul atent si instruit. Pentru persoanele ocupate si care gasesc foarte greu timp pentru gatit, Annabella vine in intampinarea acestora cu produse gata preparate ( gastronomie si patiserie ), gatite cu mare succes in bucataria si laboratorul proprii. Mai mult, Annabella a pus la punct si un sistem de vanzari online ( ca un supermarket online ) cu comenzi care se livreaza la domiciliu. Foarte interesant…

In documentarea mea pentru a afla si alte lucruri pe care nu le stiam despre reteua Annabella, am dat de site-ul lor : www.annabella.ro. Ce sa zic ?…M-a impresionat la modul cel mai placut si il recomand valcenilor pentru a se documenta. Au inclusiv un catalog online de promotii. Am inteles de la D-na Iulia Popescu ( PR Manager la Annabella ), persoana care a creat acest site, ca mai are inca de lucru la el si in curand va arata si mai bine. Succes !

Fara sa fiu un un client al magazinelor Annabella, am identificat totusi cele mai importante motive pentru care acestea sunt o alegere perfecta.

Multumesc D-nei Iulia Popescu pentru informatiile pe care mi le-a pus la dispozitie.

2performant.com

7 comentarii la „Annabella – o alegere perfecta”

  1. Pingback: uberVU - social comments

  2. am cursul de lucrator in comert si vreau sa ma angajez la anabela dragasani sunt din creteni nr.la care ma puteti gasi este;0727200848 va multumesc.

  3. i-mi plac magazinele Anabella,l-am remarcat la Olanesti,am un spatiu comercial de 110mp (in reteaua comerciala in zona centru in orasul Bals jud olt),a functionatca alimentara ,nu am avut posibilitatea de al moderniza la standarde moderne ,dar as dori sa colaboram(inchiriere) daca sunteti interesati deoarece in aceasta zona nu exista un magazin de acest gen,sunt numai butiquri,magazinele gen supermarchet sunt localizate in alta zona a orasului la aproximativ 1000m.(0740211292,cimpoerugeorgeta@yahoo.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *