Antoneta Gales, noul Director de Comunicare al Selgros Romania

Începând din luna septembrie, Antoneta Galeș este directorul de comunicare și dezvoltare organizațională. Va stabili strategia de comunicare, va coordona relația companiei cu media și va fi purtătorul de cuvânt al Selgros România.

Doamna Galeș a participat la dezvoltarea companiei încă de la intrarea acesteia pe piața din România și a fost partenerul strategic al consiliului de administrație ca director de resurse umane și dezvoltare în perioada 2000-2014. După o pauză de un an, doamna Galeș revine pentru a dezvolta și implementa direcțiile strategice și comunicarea atât în interiorul cât și în exteriorul companiei și pentru a crește notorietatea brandului.

Va coordona alinierea strategiilor pentru oamenii din organizație cu strategiile de business, va avea un rol activ în modelarea strategiei organizației pentru creșterea competitivității în piață, va contribui la crearea de soluții inovative și va coordona politicile de dezvoltare pentru atingerea potențialului maxim, creșterea angajamentului și motivarea oamenilor din companie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Antoneta Gales, noul Director de Comunicare al Selgros Romania

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: