Aproape 1200 de scoli s-au inscris deja in campania „Profi te premiaza”

4Aproape 1.200 de scoli au intrat in cursa pentru unul dinte cele 160 de laboratoare de informatica oferite in cadrul campaniei „Profi te premiaza”, campanie care se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale.

“In acest an, doar scolile care se inscriu pot participa la campanie, iar doritorii se mai pot inregistra pana la data de 15 iulie, accesand adresa http://www.profitepremiaza.ro/editia_2013.php,” a declarat Pawel Musial, directorul general al magazinelor PROFI. “Aceasta modificare a regulamentului campaniei a fost necesara pentru a evita situatiile din anii trecuti cand unele scoli au pierdut puncte importante deoarece fie si-au schimbat numele din motive administrative, fie cei care le-au votat nu au stiut sa le nominalizeze corect”.

O alta modificare a regulamentului face ca in acest an sa poata participa la campanie toate scolile din Romania, indiferent de forma de invatamant (primar, gimnazial, liceal), nu doar cele cu clase de predare I-VIII, ca in anul trecut.

In anii 2011 si 2012, campania “PROFI te premiaza” a daruit catorva sute de scoli din toata tara peste 3600 de laptop-uri si 226 de video proiectoare a caror valoare totala s-a ridicat la peste 1 milion de euro. In ciuda dificultatilor economico-financiare pe care le traverseaza Romania in momentul de fata, in 2013 valoarea echipamentelor ce vor fi daruite de PROFI se pastreaza la nivelul de anul trecut.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *