Astazi, la Slobozia se deschide magazinul Profi cu numarul 101

Astazi, 15 septembrie, Profi deschide la Slobozia magazinul cu numărul 101 al retelei. Amplasat in centrul orasului, pe str. Episcopiei nr.7, noul magazin din Slobozia are o suprafata totala de 538mp. si o suprafata de vanzare de 350 mp, in care se desface o gama de peste 4.000 de produse.

“Pana la sfarsitul anului ne-am propus sa ajungem la 107 magazine, dar judecand dupa ritmul de pana acum, este foarte posibil sa depasim aceasta cifra,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Acest magazin aduce la indemana consumatorilor unele dintre ultimele noutati din retailul modern, fiind dotat cu vitrine asistate, un centru gastro care ii tenteaza pe cumparatori cu produse de grill facute la fata locului si un colt de desfacere a produselor de panificatie fina care te imbie cu mirosul lor de bunatati  proaspat scoase din cuptorul magazinului.”

Magazinul se deschide la ora 7:00, iar primii 200 de cumparatori primesc din partea PROFI pungi cu produse alimentare. De asemenea, cei care vor face cumparaturi de peste 50 de ron vor primi cate un voucher in valoare de 10 ron care le va permite sa obtina inca si mai multe produse din magazin. De aceste beneficii se vor bucura si primii 100 de cumparatori din ziua urmatoare. In plus, pentru toti noii clientii PROFI,  la ora 19, Tavi Colen, de la Talisman, va canta in Piata Revolutiei, in apropierea magazinului.

Promotiile atragatoare fac parte din peisajul cotidian al magazinelor PROFI, iar clientii pot alege sa se bucure de reducerile de pret precum si de celelalte avantaje oferite de folosirea cardurilor PROFI.

In Slobozia a venit nu doar un nou magazin, ci si o companie care intelege ca are o misiune sociala. Mai bine de jumatate de milion de euro din profitul sau se inddreapta catre invatamant prin intermediul campaniei “PROFI te premiaza!” care doteaza 100 de scoli cu cate un laborator IT modern si alte 100 de scoli cu cate un videoproiector. Iar faptul cel mai important este ca nu PROFI, ci tocmai cei care isi fac cumparaturile aici sunt persoanele care decid scoala din oras sau din imprejurimi care va castiga cele cincisprezece notebook-uri si un server, sau videoproiectorul oferite de acest magazin.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *