Au demarat lucrările la cel mai mare hipermarket Auchan din Transilvania

Immochan, divizia imobiliară a Grupului Auchan, a inaugurat ieri, 11 noiembrie 2013, la Braşov, lucrările viitorului Centru Comercial CORESI, un proiect ambiţios, de importanţă regională, ce va cuprinde 130 de magazine, 6.000 mp de entertainment şi cel mai mare hipermarket Auchan din Transilvania.

O investiţie de peste 60 de milioane de euro. Deschiderea Centrului Comercial CORESI Brașov este prevăzută pentru primul trimestru 2015.

CORESI 1Immochan a lansat în mod oficial șantierul celui mai mare proiect de regenerare urbană din România. Centrul Comercial CORESI Brașov reprezintă, prin amenajarea celor 24 de hectare, prima etapă din cadrul unei dezvoltări urbanistice ambițioase și pe termen lung.

Immochan a achiziționat în aprilie 2012 circa 100 de hectare din fosta platformă industrială Tractorul Brașov. Prin această tranzacție, divizia imobiliară a Grupului Auchan și-a asumat mai mult decât crearea Centrului Comercial CORESI, atât de așteptat de locuitorii brașoveni. Immochan dorește să redea, în colaborare cu partenerii săi, 100 de hectare de viață în inima unuia dintre cele mai frumoase orașe din Romania.

Centrul Comercial Immochan de la Brașov a fost proiectat într-o abordare durabilă și respectuoasă față de mediul înconjurător. Conceptul arhitectural, semnat de cabinetul portughez de arhitectură Sua Kay, este bazat pe elemente de inspirație locală. Lucrările vor fi realizate la standardele certificării BREEAM Very Good, CORESI Brașov fiind primul proiect comercial din România înscris sub această certificare.

CORESI 2Complexul integrat de spaţii comerciale, rezidenţiale şi de servicii va reprezenta o investiţie pe termen lung, prima fază, lansată astăzi, având o valoare de peste 60 de milioane de euro. Partenerii alături de care Immochan a început lucrările pe partea de structură sunt companiile Bogart din București și Conarg din Pitești. Aceste două antreprize vor fi completate de alți parteneri, licitațiile fiind în curs pe alte loturi și categorii de lucrări.

Deschiderea Centrului Comercial CORESI Brașov este prevăzută pentru primul trimestru 2015.

CORESI Braşov va oferi clienţilor săi o gamă completă de experienţe de shopping şi petrecere a timpului liber:

– zona de entertainment va fi dezvoltată pe 6.000 mp, în jurul unui cinema multiplex cu 8 săli şi a unui food-court

– hipermarketul Auchan va fi cel mai mare din Transilvania, cu o suprafaţă de vânzare de 13.300 mp şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 32.000 mp

– polul de fashion va constitui un veritabil atu al centrului comercial, el reunind numeroase mărci internaţionale şi locale

Oferta parcului comercial va fi completată ulterior de restaurantele drive-in, de zona dedicată bricolajului, zona pentru reparaţii şi întreţinere auto şi de o benzinărie, care vor crea desigur atractivitate.

Centrul comercial va avea o parcare cu 2.400 de locuri şi o zonă destinată mijloacelor de transport în comun, care vor asigura un acces facil pentru toţi clienţii.

Destinat unui public familial, dornic de o alternativă de shopping modern, într-un cadru plăcut, care răspunde exigențelor lui, Coresi va constitui o atracţie incontestabilă pentru turiştii si locuitorii regiunii.

Prin anvergura şi poziţia sa geografică, CORESI SHOPPING CENTER va deveni centrul comercial preferat ce va polariza întreaga regiune.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *