Auchan a deschis astăzi la București cel de-al 11-lea hipermarket și primul Auchan City

Auchan a deschis astăzi cel de-al 11-lea hipermarket din România şi primul Auchan City, în Centrul Comercial Auchan Crângaşi din Bucureşti, care cuprinde hipermarketul Auchan City cu o suprafaţă de vânzare de 5.000 mp şi o galerie comercială cu 27 magazine şi o suprafaţă de 2.400 mp.

Hipermarketul Auchan City Crângaşi oferă clienţilor o gamă completă şi adaptată de produse alimentare precum şi toate produsele nealimentare de uz curent. Clienţii vor putea alege din peste 25.000 de produse, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri, fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare de cerere curentă.

Accesul la centrul comercial este unul foarte uşor şi rapid, atât de la piaţa Crângasi cât şi din bulevardul Giuleşti. Pentru o conexiune rapidă cu staţia de metrou Crângaşi, tramvaiul 41 dar şi celelalte mijloace de transport în comun, Auchan a introdus 2 linii de maxi-taxi gratuit, pe parcursul întregului program de funcţionare a centrului comercial : zilnic 8-22.

„Suntem bucuroşi să inaugurăm în cartierul Crangaşi al 11-lea hipermarket Auchan în România, al 3-lea şi primul Auchan City în Bucureşti, în proprietate cu Immochan. Centrul Comercial Auchan Crângaşi a fost construit numai de companii româneşti în mai puţin de 6 luni iar rezultatul este spectaculos. Locuitorii din cartier vor fi foarte fericiţi să descopere Auchan City Crângaşi…un magazin luminos, colorat, primitor, modern, şi mai ales « ieftin».“ afirmă Patrick Espasa, Director General Auchan România.

Cu alei largi, cu rafturi bine organizate şi cu 30 de case de marcat, noul magazin Auchan va reprezenta o variantă apropiată şi comodă la cumpărături pentru locuitorii unui cartier aglomerat precum Crângaşi.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *