Auchan a deschis azi “Fete de la Gastronomie”, evenimentul dedicat produselor franceze

Începând de azi, 25 septembrie şi pâna miercuri, 30 septembrie, clienţii Auchan sunt aşteptaţi să deguste o varietate de produse franceze, în cadrul “Fete de la Gastronomie”, evenimentul dedicat produselor franceze ce se desfăşoară simultan în magazinele Auchan Drumul Taberei şi Auchan Titan din Bucureşti.

1Desfăşurat pentru prima dată în hipermarketurile Auchan Drumul Taberei şi Auchan Titan, „Fete de la Gastronomie” este un eveniment dedicat produselor franceze unde timp de şase zile Auchan aduce parada gusturilor şi a numelor îndrăgite din Franţa. Evenimentul are ca obiectiv celebrarea preparatele şi produsele care sunt păstrate în tradiţiile culinare de peste ani.

La deschiderea evenimentului „Fete de la Gastronomie”a participat şi Ambasadorul Frantei in Romania, domnul Francois Saint-Paul.

Peste 150 de produse specific frantuzesti sunt disponibile in cadrul Fete de la Gastronomie, dintre care 80 sunt marcă proprie Auchan, iar 70 sunt preparate in laboratoarele proprii Auchan (gastronomie, cofetarie, patiserie carmangerie).

Auchan îşi aşteaptă clienţii la acest eveniment cu multe surprize şi preparate speciale, recunoscute în întreagă lume: blanquette de veau, coq au vin/gigot d’agneau, etc. Nu vor lipsi brânzeturile simple sau cele cu mucegai, vinurile, şampania, tarte tatin, mille feuilles, mousse au chocolat, île flottante, crème brule, macarons etc.

Preparatele se pot identifica în magazine fiind special semnalizate şi la preţuri accesibile.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Auchan a deschis azi “Fete de la Gastronomie”, evenimentul dedicat produselor franceze”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 21 - 25 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *