Auchan a început angajările pentru al zecelea magazin – Auchan Iași

Auchan dă startul recrutărilor pentru hipermarketul ce va fi deschis anul acesta la Iaşi, cel de-al zecelea magazin al reţelei franceze.

Pentru cei care doresc să facă parte din echipa viitorului magazin, Auchan pune la dispoziţie 200 de locuri de muncă în 20 de meserii diferite. Printre posturile care îşi aşteaptă candidaţii se numară: casier, lucrator comercial, cofetar, brutar, patiser, macelar şi agent de securitate.

CV-urile se pot depune direct pe site-ul Auchan.ro sau, începand din 20 februarie 2012, se poate face şi la Biroul de Angajări Auchan Iaşi din Str Florilor, nr 38 (vezi harta de mai jos), de luni pana vineri între orele 09:00 si 18:00. Pentru alte informaţii pe acest subiect există şi un număr de telefon: 0754.071.733.

Pentru alte detalii şi pentru lista integrală cu posturile disponibile se poate accesa secţiunea Cariera de pe site-ul retailerului Auchan.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan a început angajările pentru al zecelea magazin – Auchan Iași
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: