Auchan a înghețat prețurile pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA la 9%

Auchan Romania a declarat azi, 5 mai 2015, că a decis să îngheţe preţurile pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA la 9% (cu excepţia promoţiilor), începând cu 5 mai 2015

IMG-4357Acest lucru a fost anunţat astăzi de către reprezentantul Auchan în cadrul şedinţei de la Ministerul Agriculturii la care au participat autorităţile (Ministrul Agriculturii, Ministrul Finanţelor, Preşedintele Consiliului Concurenţei, Preşedintele ANPC, etc.), retailerii, asociaţii ale producătorilor şi întreaga mass-media.

„Pe parcursul ultimilor ani, Auchan a solicitat în repetate rânduri în întâlnirile cu autorităţile statului, fie în nume propriu, fie în calitate de membru AMRCR, reducerea TVA în avantajul puterii de cumpărare a românilor. Am salutat decizia Guvernului de a reduce TVA, ea a venit exact în direcţia solicitărilor şi în deplin acord cu misiunea Auchan de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii clienţilor, oferindu-le cele mai mici preţuri şi cele mai bune produse şi servicii, iar în acest context, cu atât mai mult ne grăbim să oferim 100% reducerea TVA clienţilor noştri. Este prioritatea noastră să reducem şi mai mult preţurile, în avantajul tuturor românilor.” Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan

Aceasta înghetare a preţurilor va avea loc pe perioada mai (înainte de reducerea de TVA), respectiv iunie (după reducerea de TVA, pentru preţurile deja reduse) pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA şi nu include promoţiile sau alte reduceri de preţuri.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Auchan a înghețat prețurile pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA la 9%”

  1. Pingback: Auchan oferă în avans reducerea de TVA la peste 1000 de produse alimentare marcă proprie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *