Auchan a retras de la comercializare produsele provenite de la furnizorul “Lactate Brădet”

După retailerii PROFI si METRO, şi Auchan a retras de la comercializare produsele provenite de la furnizorul „Lactate Brădet”.

AuchanCa reacţie la informaţiile apărute public, Auchan a decis să retragă încă din 29 februarie 2016 toate produsele din sortimentaţie de la furnizorul Lactate Brădet, fără ca această măsură să fi fost solicitată de autorităţi. Vă reamintim însă că din declaraţiile transmise de către domnul Daniel Lupu, Director DSV Argeş, lotul cu probleme nu s-a regasit în hipermarketuri.

“Pe această cale dorim de asemenea să vă asigurăm că în calitate de companie responsabilă, Auchan impune şi urmăreşte respectarea nu numai a prevederilor legale dar şi a unui întreg sistem de reguli, standarde si proceduri de companie, totul pentru a asigura un comert de calitate şi în avantajul clienţilor noştri,” a trasmis ieri Auchan într-un comunicat oficial.

Mărţişoare magice de la Flanco

Context:

Pe 29 februarie 2016, Ministrul Agriculturii declara că „În urma analizelor de laborator, inspectorii veterinari au găsit bacterii e-coli în probele de brânză de la Lactate Brădet din Curtea de Argeş, care comercializează şi produse tradiţionale. Este vorba despre o cantitate de 20 de kilograme de brânză proaspătă de vaci.”

Auchan România a deschis primul hipermarket în noiembrie 2006, în Bucureşti. În prezent are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare – al doilea comerciant din ţară, cu circa 11.000 de angajaţi – al patrulea angajator privat din România şi cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2014.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant
Etichete:

Un comentariu la „Auchan a retras de la comercializare produsele provenite de la furnizorul “Lactate Brădet””

  1. Pingback: Auchan susține activitatea producătorului Lactate Brădet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *