Auchan deschide la Bacău cel de-al 17-lea hipermarket remodelat

Auchan România va deschide mâine, 3 aprilie 2014, la Bacău, cel de-al 17-lea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real şi cel de-al 28-lea hipermarket al companiei.

Auchan-1Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 6300 mp, noul hipermarket Auchan Bacău oferă spre vânzare o gamă de peste 55.000 de produse.

“Suntem bucuroși să inaugurăm noul nostru hipermarket din Bacău și al 28-lea magazin Auchan din România. Odată cu această deschidere aducem diferența Auchan aproape de băcăuani și de locuitorii din această regiune: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și, mai ales, conceptul de discount generalizat Auchan: prețuri mici la toate produsele, zi de zi.

Auchan Bacău a fost remodelat complet, fiind transformat într-un timp record într-un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, colorat, luminos, cu angajați profesioniști și pregătiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze,“ a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Accesul la hipermarket, situat în Centrul Comercial Hello Shopping Park, este unul simplu şi rapid. Auchan a îmbunătățit sistemul de transport gratuit zilnic pentru clienții care locuiesc în municipiul Bacău, traseele fiind revizuite pentru un acces mai facil la magazin (Traseul 1: Auchan Bacău – Narcisa ; Traseul 2: Auchan Bacău – Nord; Traseul 3: Auchan Bacău – Autogară și Traseul 4: Auchan Bacău – Nicolae Bălcescu).

Centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 1.100 de locuri.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan deschide la Bacău cel de-al 17-lea hipermarket remodelat
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. „Discount generalizat”, pe naiba…Sunt mai scumpi decat Cora!
    Iar locatia in afara orasului penalizeaza suplimentar magazinu l- in conditiile in care concurentii sunt in centrul Bacaului. Doar diferentierea consistenta la nivelul sortimentului si al serviciilor (eventual vanzare online cu livrare la domiciliu) mai pot salva locatia!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: