Auchan deschide la Deva cel de-al 27-lea hipermarket din România

Auchan România deschide mâine, 27 martie 2014, la Deva, cel de-al 27-lea hipermarket din România şi cel de-al 16-lea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real.

Auchan Deva-1Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 7300 mp, noul hipermarket Auchan Deva oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 de produse.

“Suntem bucuroși să inaugurăm primul magazin din Deva și al 27-lea magazin Auchan din România și să aducem diferența Auchan aproape de toți hunedorenii: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și, mai ales, conceptul de discount generalizat Auchan: prețuri mici la toate produsele, zi de zi.

Auchan Deva a fost remodelat complet, fiind transformat într-un timp record într-un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, colorat, luminos, cu angajați profesioniști și pregătiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze,“ a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Accesul la hipermarket, situat în Centrul Comercial Galeria Deva, este unul simplu şi rapid.

Auchan a păstrat sistemul de transport gratuit zilnic pentru clienții care locuiesc în Deva (Traseul 1: Auchan Deva – Gară ; Traseul 2: Auchan Deva – Micro 15) și a introdus transportul gratuit și pentru locuitorii din Hunedoara, cu 2 curse în fiecare zi (plecare din Parcul Tineretului, Hunedoara către Auchan Deva zilnic la orele 16.30 și 17.30)

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

2Performant
Etichete:

2 comentarii la „Auchan deschide la Deva cel de-al 27-lea hipermarket din România”

  1. Pingback: Romanian retail weekly news

  2. Pingback: Sinteza săptămânii 24 - 28 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *