Auchan deschide la Galați cel de-al 18-lea hipermarket remodelat. Au mai rămas de remodelat doar două magazine real

Auchan România va deschide mâine, 5 aprilie 2014, la Galaţi, cel de-al 18-lea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real şi cel de-al 28-lea hipermarket al companiei. Doar două magazine real au mai rămas de remodelat, într-un proces de rebranding pe care Auchan l-a demarat anul trecut, în luna octombie.

Auchan-Galati1Transformarea magazinului Real în Auchan a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat.

Situat în Centrul Comercial Arcade Galați, noul hipermarket Auchan Galaţi are o suprafaţă netă de vânzare de 7.600 mp şi oferă spre vânzare o gamă de peste 50.000 de produse.

“Suntem bucuroși să inaugurăm primul magazin din Galați și al 29-lea magazin Auchan din România și să aducem diferența Auchan aproape de toți gălățenii si de brăileni: o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și, mai ales, conceptul de discount generalizat Auchan: prețuri mici la toate produsele, zi de zi.

Auchan Galați a fost remodelat complet, fiind transformat într-un timp record intr-un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, colorat, luminos, cu angajați profesioniști și pregătiți să își întâmpine clienții cu zâmbetul pe buze,“ a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Accesul la hipermarket, situat în Centrul Comercial Arcade Galați, este unul simplu şi rapid. Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 600 de locuri.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan deschide la Galați cel de-al 18-lea hipermarket remodelat. Au mai rămas de remodelat doar două magazine real
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: