Auchan deschide la Satu Mare al 7-lea hipermarket remodelat din cele 20 de magazine real

Auchan România inaugurează mâine, 4 decembrie 2013, la Satu Mare, al 7-lea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine real preluate de la METRO GROUP.

02-intrare hipermarket-2Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universul multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, Auchan Satu Mare propune clienţilor multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

“Auchan ajunge astăzi la Satu Mare și își propune să rămână pentru totdeauna aici, pentru a-și servi cât mai bine clienții. Suntem bucuroși să deschidem porțile celui de-al 7-lea si ultimul hipermarket remodelat anul acesta sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real. Aceste remodelări s-au realizat într-un timp record de mai puțin de 3 luni. Hipermarketul Auchan Satu Mare își dorește să fie specialistul alimentar de referinţă, prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un magazin autentic Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri,“ declară Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România.

Accesul la Auchan Satu Mare, situat în Centrul Comercial Arcade Satu Mare, este unul simplu şi rapid atât pentru locuitorii din oraş dar şi pentru cei care tranzitează zona, graţie multiplelor modalități de transport în comun si a celor 2 linii de maxi-taxi gratuit Auchan. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan deschide la Satu Mare al 7-lea hipermarket remodelat din cele 20 de magazine real
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] more remodeled stores under Auchan City brand opened in Sibiu and Satu Mare. The remodeling will continue after acquisition of 20 real hypermarkets from Metro […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: