Auchan inaugurează al doilea hipermarket din Cluj-Napoca, Auchan Iris

Auchan inaugurează joi, 27 februarie 2014, al doilea hipermarket din Cluj-Napoca. Situat în Centrul Comercial Arcade Cluj, Auchan Iris este al treisprezecelea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real.

Auchan IrisTransformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.000 mp, noul hipermarket Auchan Iris oferă locuitorilor o gamă de peste 53.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Iris a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Iris a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Iris le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

“Suntem încântaţi să deschidem porţile celui de al doilea magazin Auchan din Cluj-Napoca, să ajungem astfel mai aproape de locuitorii din nordul orașului și să servim tot mai mulți clienți din întregul județ. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un magazin Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor, cu o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și toate prețurile mici în permanență.

Auchan Iris, ca şi celelalte 23 hipermarketuri, dă viaţă misiunii noastre, aceea de a ne servi din ce în ce mai bine locuitorii, creând o legatură puternică între fiecare colaborator şi fiecare client, o legatură bazată pe respect, ascultare şi pasiune,” a declarat Frédéric Bellon, Director de Vânzări Auchan România.

Accesul la Auchan Cluj Iris, situat în Centrul Comercial Arcade Cluj, este unul simplu şi rapid pentru locuitorii din oraş grație multiplelor mijloace de transport în comun și a liniei de transport gratuit. Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 500 de locuri.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan inaugurează al doilea hipermarket din Cluj-Napoca, Auchan Iris
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Auchan inaugurează al doilea hipermarket din Cluj-Napoca, Auchan Iris […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: