Auchan inaugurează mâine primul magazin din Ploiești, ca urmare a remodelării fostului magazin real

Auchan România inaugurează pe 25 ianuarie 2014 la Ploiești al optulea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real și primul din acest an. 

Auchan Ploiesti-1Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.800 de mp, noul hipermarket Auchan Ploiești oferă locuitorilor o gamă de 50.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Ploiești a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Ploiești a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine dar și universul animalier, în care vor găsi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie, la prețuri mici.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Ploiești le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

“Suntem bucuroși să inaugurăm acum, la început de an hipermarketul Auchan din Ploiești, al 19-lea magazin intrat în familia Auchan Romania. Am venit și avem misiunea de a ne servi cât mai bine clienții din Ploiești și din tot județul Prahova, creând o legatură puternică între fiecare colaborator şi fiecare client, o legatură bazată pe respect, ascultare şi pasiune. Am remodelat complet magazinul și am pregătit pentru clienţii noştri „diferenţa Auchan”: un magazin modern, primitor şi confortabil, cu o gamă completă şi adaptată de peste 50.000 de produse ieftine şi cu preţuri permanent mici, care îi va surprinde zilnic cu ofertele sezoniere, cu produsele locale, cu târguri și evenimente și cu acțiunile comerciale inovante,’’ a declarat Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România.

Hipermarketul Auchan Ploiești, situat în Centrul Comercial Arcade Ploiești, este destinat tuturor prahovenilor dar şi celor care tranziteaza centura Ploiestiului, fie că sunt din judeţ sau din alte orașe. Accesul la centrul comercial este unul simplu şi rapid: cei care vin cu mijloacele de transport în comun au la dispoziţie linia directa 22B, dar şi noua linie 95, infiinţată în parteneriat cu Auchan, pe ruta Gara de Vest – Malu Rosu Auchan (şi retur). Deasemenea, accesul este facil și pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispunând de o parcare gratuită de 824 de locuri.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan inaugurează mâine primul magazin din Ploiești, ca urmare a remodelării fostului magazin real
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: