Auchan își așteaptă clienții la Târgul de vinuri

În perioada 3-15 octombrie, hipermarketul Auchan își așteaptă clienții cu cel mai mare Târg de vinuri organizat de Auchan în România în care vor fi prezente 500 de tipuri și mărci de vin din toată lumea.

Soiuri de vin din 15 țări, atât ale producătorilor locali cât și  din alte țări cu tradiție de pe toate continentele, vor fi disponibile pe aleea centrală a magazinelor: Europa (România, Franța, Italia, Portugalia, Spania,  Ungaria, Moldova, Germania), Asia (China), Africa de Sud, Noua Zeelandă, Australia, America de Sud (Argentina, Chile) și America de Nord (SUA).

Hzpermarketul a pregătit sortimente de vin pentru toate gusturile: alb, roze sau roșu, sec, demisec sau demidulce. Nu vor  lipsi vinurile spumante, vermutul, vinul BIO și Diet, iar pentru șoferi o diversitate de vin fără alcool. Pentru cunoscători, au fost selecționate vinuri de colecție și sticle cu vin prezentate în ambalaje speciale. Clienţii vor avea ocazia să își creeze propria cramă de la Târgul de vinuri Auchan, alegându-și  soiurile și cupajele, tipul de vin, dar și volumul îmbutelierii. Vor fi prezente diferite ambalaje de la 0,25L la butoaie de 20L.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan își așteaptă clienții la Târgul de vinuri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: