Auchan organizează Târgul de Bere, în toate cele 31 de magazine

În perioada 4-17 iunie, Auchan organizează Târgul de Bere, creat special în toate cele 31 de magazine Auchan din 18 orașe și ajuns la a cincea ediție. Pe perioada Târgului, Auchan comercializează peste 300 de tipuri și mărci de bere internaționale și românești.

Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi peste 300 de tipuri și mărci de bere. Oferta este tentantă pentru cei cunoscători dar și pentru cei care vor să încerce ceva special.

targdebere

Desfășurat sub deviza «Explorează noi destinații pe harta mondială a berii» târgul propune o gamă variată pentru toate gusturile și preferințele: blondă, brună, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dar și bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată.

Am lansat Magazinul Online www.retail-fmcg.ro/magazin-online

Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania – dar și din România, Franța, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China, Australia.

Pentru ca serile cu prietenii și vizionarea meciurilor de fotbal să fie și mai plăcute, Auchan a pregătit și o gamă de produse complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, boluri de plastic și sticlă pentru snacks-uri, tricouri cu steagurile țărilor participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, lăzi frigorifice, pastile de răcire, televizoare  şi altele.

Cifre cheie pentru Târgul de bere 2014:

Peste 300 de tipuri și mărci de bere internaționale și românești.

Bere brună din 13 țări.

Bere neagră din 7 țări.

Bere aromatizată din 7 țări.

Bere nefiltrată din 9 țări.

Bere roșie din 3 țări.

20 țări participante: Belgia, Germania, România, Franța, Anglia, Scotia, Irlanda,

Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA,

Mexic, China, Australia.

Sortimente diferite: albă, roșie, blondă, brună (pasteurizată și nefiltrată), neagră,

aromatizată, fără alcool, nefiltrată.

Ambalaje diferite: butoi, sticlă, doză, pachet, pet.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „Auchan organizează Târgul de Bere, în toate cele 31 de magazine”

  1. Pingback: Peste 300 de mărci de bere la Târgul de Bere de la Auchan | Blog de Bere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *