Auchan România deschide mâine la Constanța al cincilea magazin remodelat sub marca Auchan

Auchan România inaugurează pe 28 noiembrie la Constanța al cincilea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine real,- preluate de la METRO GROUP. Noul magazin, Auchan City Constanța Sud, este cel de-al doilea magazin Auchan din Constanța.

Auchan City Crangasi 2Transformarea magazinului real,- în Auchan s-a realizat în 10 zile şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan City Constanța Sud oferă locuitorilor o gamă de 45.000 produse (foto la finalul articolului). Auchan City Constanța Sud a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale real,- în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan City Constanța Sud a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, Auchan City Constanța Sud propune clienţilor săi multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

“Suntem încântaţi să deschidem porţile celui de al doilea magazin Auchan din Constanta, să ajungem astfel mai aproape de locuitorii din sudul orașului și să servim tot mai mulți clienți din tot județul. Auchan City Constanța Sud este un specialist alimentar de referinţă prin gama vastă şi prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un magazin Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri. Auchan City Constanța Sud, ca şi celelalte 15 hipermarketuri, dă viaţă misiunii noastre, aceea de a ne servi din ce în ce mai bine locuitorii, creând o legatură puternică între fiecare colaborator şi fiecare client, o legatură bazată pe respect, ascultare şi pasiune,” a declarat Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România.

Accesul la Auchan City Constanța Sud, situat în Centrul Comercial Arcade Constanța Sud, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii orașului graţie modalităților de transport în comun, la care se adaugă 2 linii de transport gratuit pentru clienți. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 550 de locuri de parcare.

În acest moment Auchan România are un număr de 16 magazine, dintre care 4 sunt sub brandul Auchan City. La data de 12 septembrie 2013, Auchan România a finalizat achiziția a 20 de magazine Real de la METRO GROUP și și-a propus un plan ambițios de transformare a lor în Auchan în mai puțin de 12 luni.

poza Presa 001

poza Presa 044

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Un comentariu la „Auchan România deschide mâine la Constanța al cincilea magazin remodelat sub marca Auchan”

  1. Pingback: Auchan România deschide azi la Constanța al cincilea magazin remodelat sub marca Auchan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *