Auchan România împlinește 1 an de când a trecut la noua dimensiune, cu 31 de magazine

Auchan România împlinește 1 an de când a trecut la noua dimensiune, cu 31 de magazine și organizează, în periada 8 – 26 octombrie, un eveniment aniversar pentru a mulțumi clienților și a sărbători alături de ei.

1anHipermarketurile Auchan au pregătit pentru clienți oferte promoţionale, tombolă cu premii extraordinare, târguri ale producătorilor, evenimente și multe alte surprize de-a lungul celor 19 zile de sărbătoare.

“Am pregătit mii de premii captivante, valoroase, inovative și accesibile tuturor, cu extrageri zilnice în fiecare dintre magazine, am construit sute de oferte și prețuri aniversare extraordinare, evenimente, animații, degustări si demonstrații și am invitat producătorii români din zonă și din regiune să aducă ce au mai bun pentru clienții noștri, zi de zi, timp de 19 zile. Noi, cei 11.000 de angajați Auchan România dorim să le mulțumim tuturor românilor și să îi invităm călduros la marea noastră sărbătoare!” Tiberiu Dănețiu, Director Marketing, Auchan România.

Marea tombolă Auchan aduce 9500 de premii speciale, premium, moderne și inovative. Clienții pot câștiga, printre altele: Produse multimedia de ultimă tehnologie, electronice și electrocasnice, produse de îngrijire și înfrumusețare, produse pentru casă și auto, coșuri cu produse tradiționale românești și coș cu produse Auchan şi altele.

Întregul Catalog Premii Auchan Romania.

Zilnic au loc extrageri, în fiecare magazin, dintr-un total de 500 de PREMII pe zi în toată ţara.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *