ZaharulOradea

Auchan România inaugurează Auchan Vitan, al patrulea magazin remodelat

Auchan România inaugurează mâine, 15 noiembrie 2013, la București, magazinul Auchan Vitan, al patrulea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine real preluate. Centrul Comercial Auchan Vitan cuprinde hipermarketul Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 7.800 mp şi o galerie comercială cu 30 magazine cu o suprafaţă de peste 2.700 mp.

IMG-4357

Auchan Vitan este al patrulea magazin remodelat după Bucureşti-Pallady, Braşov şi Oradea.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Galeria comercială Auchan a cunoscut și ea o profundă modernizare. Centrul Comercial Auchan Vitan asigură clienților o gamă largă de servicii de care au nevoie în fiecare zi. Nu în ultimul rând parcările au primit și ele o nouă față și au fost optimizate din punct de vedere al fluxurilor.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.800 de mp, noul hipermarket Auchan Vitan oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Vitan a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Vitan a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Vitan le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

“Auchan deschide astazi al cincilea hipermarket din București și al 15-lea magazin din România și își propune să își servească și mai bine clienții. Hipermarketul Auchan Vitan își dorește să fie specialist alimentar de referinţă, prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un Auchan special pentru locuitorii cartierului Vitan si nu numai, un magazin de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri,“ a declarat Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România.

Accesul la Auchan Vitan, situat în Centrul Comercial Auchan Vitan, este unul simplu şi rapid graţie multiplelor modalități de transport în comun, prin 6 linii de maxi-taxi gratuit. Programul zilnic al magazinului este 7-23.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan România inaugurează Auchan Vitan, al patrulea magazin remodelat
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. din cate stiu, Auchan Vitan este al 4-lea magazin remodelat (au fost Buc Pallady, Brasov, Oradea si acum Buc Vitan)…

    Răspunde
  2. Vitan parca s-a deschis deja? Urmeaza cel din zona Berceni?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: