Auchan România inaugurează la Baia Mare al zecelea magazin remodelat sub marca și comerțul Auchan

Auchan România inaugurează pe 6 februarie 2014 la Baia Mare al zecelea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real și al treilea din acest an.

IMG-4358Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 6200 de mp, noul hipermarket Auchan Baia Mare oferă locuitorilor o gamă de 40.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Baia Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Baia Mare a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine.

Azi la Baia Mare marcăm două momente foarte importante: aducem diferența Auchan aproape de maramureșeni și suntem la jumătatea planului nostru de transformare a celor 20 de magazine Real. Auchan Baia Mare a fost complet remodelat și adaptat special pentru băimăreni și le propune o gamă completă de peste 40.000 de produse ieftine şi cu preţuri permanent mici, oferte sezoniere, produse locale, târguri, evenimente și acțiuni comerciale inovante, într-un magazin modern, primitor şi confortabil’’,  Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Accesul la Auchan Baia Mare, situat în Centrul Comercial Arcade Baia Mare, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii orașului Baia Mare graţie modalităților de transport în comun (linia 51) cât și pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispunând de o parcare gratuită de 625 de locuri.

 

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan România inaugurează la Baia Mare al zecelea magazin remodelat sub marca și comerțul Auchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Romania opened in Baia Mare the tenth remodeled store under Auchan brand and trade, in a series of 20 stores Real acquired […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: