Next_Capitall

Auchan România inaugurează la Oradea al treilea magazin remodelat sub marca Auchan

După magazinele Auchan Pallady din Bucureşti şi Auchan City din Braşov, Auchan România inaugurează mâine, 13 noiembrie 2013, la Oradea, al treilea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate de la METRO GROUP.

2Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Oradea oferă locuitorilor o gamă de 40.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Oradea a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

11În premieră pentru Oradea a fost dezvoltat în mod semnificativ sortimentul de produse maghiare, acestea fiind amplasate într-un raion dedicat, cu peste 300 de articole specifice care cu siguranță vor fi apreciate de toți – maghiari și români.

În domeniul nealimentar, Auchan Oradea a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Oradea le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

“Auchan ajunge astăzi la Oradea și își propune să rămână pentru totdeauna aici, pentru a-și servi cât mai bine clienții. Hipermarketul Auchan Oradea își dorește să fie specialistul alimentar de referinţă, prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete, prin produsele locale și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un Auchan special pentru orădeni, un magazin de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri,“ a declarat Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România.

Accesul la Auchan Oradea, situat în Centrul Comercial Arcade Oradea Sud, este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii orașului graţie multiplelor modalități de transport în comun – inclusiv 3 linii de transport special la Auchan – cât și pentru toți cei care tranzitează zona către Arad sau pe centura orașului. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 550 de locuri de parcare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Auchan România inaugurează la Oradea al treilea magazin remodelat sub marca Auchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: