Azi începe a 4-a ediție a Târgului de Vinuri Auchan

Targul de vinuriÎncepând de azi, 25 septembrie 2013, timp de 2 săptămâni, Auchan își întâmpină clienții cu cea de-a IV-a ediție a Târgului de vinuri, unul dintre evenimentele favorite ale toamnei. Desfășurat sub egida ’’Vinuri pe alese, gusturi diverse’’ târgul prezintă o selecție de peste 500 de articole, având la bază o gamă bogată de vinuri românești din toate regiunile țării, completate de o selecție de vinuri internaționale din 16 țări, toate la prețuri foarte bune.

Dintotdeauna toamna a fost asociată cu vinurile, cu recolta, iar cu prilejul târgului magazinele Auchan îmbracă haina de sărbătoare a acestui sezon, vedete fiind vinurile, plasate acum pe aleea centrală. Totodată sunt aduse în atenția consumatorilor o selecție de produse asociate vinului: pahare, accesorii, dopuri, recipiente diverse.

„În fiecare an, dorim să ne surprindem clienții cu o sortimentație extrem de largă de vinuri, din România și din țările consacrate în producția vinicolă, cu noutăți și vinuri speciale, toate la prețuri foarte bune. Târgul de vinuri Auchan 2013 aduce clienților peste 500 de posibilități de alegere, din 17 țări și este un moment de sărbătoare, de descoperire și de savoare pentru toți, de la cunoscători la amatori.” Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Ce oferă clienţilor cea de-a 4-a ediţie a Târgului de Vinuri Auchan:

Ce ofera targul de vinuri

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,866 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Azi începe a 4-a ediție a Târgului de Vinuri Auchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: