Azi s-a deschis cel de-al cincilea magazin al rețelei de măcelării „La Cuțitul iscusit”

cutituliscusitAstăzi, 6 iunie 2013, s-a inaugurat cel mai mare magazin din lanţul de măcelării „La cuţitul iscusit” situat pe Bd. Nicolae Titulescu, din Capitală. Având o suprafaţă de 120 de mp, noua carmangerie este cel de-al cincilea magazin din cadrul afacerii ce funcţionează în sistem de franciză.

Celelalte magazine sunt situate în Piaţa Obor, în Piaţa Valea Ialomiţei, în imediata vecinătate a Pieţei Gorjului şi în Piaţa Dorobanţi. „La cuţitul iscusit” este măcelăria unde se găseşte un asortiment ofertant de carne de vită, porc, pui, gâscă, raţă, curcan, miel, marinate, împănate şi preparate ready to cook.

<<Ne mândrim cu micii noştri făcuți cu zeamă de oase. Toţi carmangierii ştiu că acesta este secretul pentru ca mititeii să se lege foarte bine, dar puține sunt măcelăriile care îi mai prepară în acest fel. “La cuțitul iscusit” se vor comercializa numai asemenea produse, pregătite doar din carne şi slană, fără coloranţi şi conservanţi. Noua măcelărie pe care o inaugurăm astăzi este cel mai mare magazin al francizei – flagship store-ul francizei, cum îi spunem noi, folosind un termen împrumutat – locul unde vom lansa, spre a fi testate, cele mai avangardiste reţete create de maeştrii noştri carmangieri>>, a declarat Mădălin Simion, brand consultant „La cuţitul iscusit”.

În premieră pentru Bucureşti, doar în măcelărille “La cuțitul iscusit” se găsesc porci mangalița (fără colesterol) şi portofoliul va fi în foarte scurt timp extins cu carne proaspătă provenită de la păsări crescute în bătătură și nu în ferme. O altă diferenţiere faţă de piaţa autohtonă o reprezintă carnea de vită de la vaci crescute special pentru carne (nu pentru a da lapte!). Aceasta e fie maturată gata, importată din Franţa, fie românească, având la activ un “stagiu” de 21 de zile la 2-4 grade Celsius, într-un mediu controlat (foarte curând în magazine). În plus, pentru consumatorii-gourmet există posibilitatea de a cumpăra, doar pe bază de precomandă, carne de iepure, prepeliţe, potârnichi etc.

“Mergând pe un model occidental, am început deja colaborarea cu o serie de restaurante pe care le aprovizionăm în mod regulat cu un larg asortiment de produse. La ei, genul acesta de parteriat adus la diversificarea meniurilor. Sunt sigur că aşa se va întâmpla, cât de curând, şi la noi. Putând achiziţiona zilnic carne proaspătă de raţă, gâscă sau iepure, sunt convins că bucătarii vor găsi o modalitate să se diferenţieze de celelalte restaurante, creând reţete noi. În scurtă vreme vom începe şi livrarea la domiciliu”, a mai precizat Mădălin Simion.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

9 comentarii la „Azi s-a deschis cel de-al cincilea magazin al rețelei de măcelării „La Cuțitul iscusit””

 1. Carne bibilita dar de proasta calitate. Tare si fara gust. Micii sunt prosti pentru ca sunt facuti din resturi de carne, tocate. Nu se gasesc porci mangalita ci carnati de porc mangalita (daca o fi adevarat ca este mangalita) si a declara ca porcul mangalita nu are colesterol este o minciuna ultra gogonata buna de investigat de catre protectia consumatorului si chiar de procuratura. Au luat si ei exemplu de la americani sa tina carnea la 4 grade o luna pentru fezandare cu ventilator sau fara (nu maturare ca doar nu este branza sau vin) si asa o sa avem si noi e.coli mutanta care mananca carnea celui infectat, boala incurabila sau in cel mai bun caz o epidemie de diaree cu sange „importate direct din franta”. Mergem pe un model occidental doar si cu orice pret!

 2. O organizare execrabila
  Pe Titulescu sunt cinci vanzatoare care nu respecta ordinea venirii clientilor si o singura cassa la care nu se pot alinia clientii din doua parti incalecate ale ale magazinului.
  Nu existati ca sa vindeti, existati atata timp cat exista cumparatori. Daca cumparatorii se calca intre ei, in scurt timp veti disparea.
  Execrabil !!!

 3. Cel mai bun magazin de profil. din bucur’esti.carnea este mereu proaspata iar. mezelurile si produsele afumate sunt foarte bune si gustoase.vanzatorii sunt ok iar sefa de magazin isi da interesul ca clientii sa plece multumiti si sa revina.cozonacii sunt ca la mama acasa.

 4. Cresc porci vetnamezi in Caras Severin si am intrat aici din greseala,cautam o macelarie unde sa-mi vand porcii.Nu am fost niciodata in magazinul prezentat si nu pot face vreo observatie despre ce este acolo dar,pricepandu-ma la porci,am remarcat in prezentare o eroare:porcii mangalita,carnea lor,contine colesterol.Porcul mangalita este numit si ;porcul somon;nu-mi amintesc acum motivul.

  1. Mangalita se pare ca are omega 3 – de aceea e denumit „porcul somon”. Datorita pilozitatii, e cunoscut si sub numele de „oaia cu sorici” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *