BILLA a deschis un magazin la Câmpulung

BILLA România anunță inaugurarea primului magazin din Câmpulung ridicând numărul rețelei naționale la 83 de unităţi. Noul supermarket BILLA s-a deschis pentru clienți azi, 18 septembrie.

BIlla1Prin deschiderea supermarketului, BILLA România își extinde rețeaua de magazine și vine în întâmpinarea clienţilor cu o gamă variată de produse la cel mai bun preţ. Noul magazin va oferi 6.500 de articole într-un spațiu de vânzare de peste 800 mp.

„BILLA România îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine şi ajunge astfel tot mai aproape de clienții săi. Inaugurarea primului magazin BILLA din Câmpulung continuă strategia noastră de expansiune prin care oferim clienților produse de cea mai bună calitate.” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

În noul magazin se vor putea găsi produse alimentare proaspete, multe dintre acestea venind direct de la producători locali, dar și oferte speciale pentru o varietate de articole nealimentare.

Supermarketul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 18 – 24 septembrie 2014. În plus, cei care calcă pragul noului magazin vor beneficia de o mulțime de promoții speciale cu ocazia deschiderii.

La magazinul din Câmpulung clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA a deschis un magazin la Câmpulung
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] este cel de-al doilea deschis de BILLA România luna aceasta, după inaugurarea supermarketului din Câmpulung (foto), compania continuând astfel strategia de extindere a rețelei de magazine la nivel […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: