ZaharulOradea

Billa a mai modernizat un magazin în București – Billa Drumul Taberii

BILLA România anunță finalizarea procesului de modernizare a magazinului său din București, cartierul Drumul Taberei. Magazinul a intrat într-un amplu proces de renovare și remodelare la sfârșitul anului trecut, iar investiția totală se ridică la peste 500.000 EURO.

Printre îmbunătățirile de care vor profita bucureștenii începând cu data de 23 februarie 2012 se numără o creștere cu 70% a zonei de produse Fresh si o gamă lărgită cu peste 1.000 produse noi.

„Sunt încântată să anunț finalizarea procesului de remodelare și pentru magazinul BILLA din Drumul Taberei. Clienții noștri din această zonă vor avea de acum la dispoziție un spațiu redecorat și un număr mai mare de produse, factori care cu siguranță le vor îmbunătăți experiența cumpărăturilor. O parte importantă a acestei schimbări o constituie extinderea zonei de produse Fresh, parte a inițiativei noastre de a promova un stil de viață sănătos”, a declarat Sorana Georgia, CEO BILLA România.

Odată cu remodelarea, magazinul din Drumul Taberei le va aduce clienților o serie de noi beneficii, precum: un raion mai mare de legume și fructe cu un sortiment îmbogățit, lărgirea zonei de pâine și panificație, alături de noi sortimente, precum și o vitrină asistată pentru prăjituri. În plus, clienții BILLA se vor putea bucura de pe 23 februarie 2012 de o vitrină mai mare cu mâncăruri calde, de unde pot cumpăra preparate gătite chiar în cuptoarele proprii, precum și de o secțiune de carmangerie cu vânzare asistată, cu numeroase sortimente de carne vrac, dar și ambalată.

Un element nou în magazinul din Drumul Taberei este reprezentat de o insulăde delicatese ce cuprinde: mezeluri feliate, branza vrac, masline vrac, antipasti, salate vrac, precum si un raft de produse convenience. În plus, clienții BILLA vor avea la dispoziție și un sector complet pentru vinuri, cu sortimente românești și internaționale.

Noul magazin aduce și schimbări la nivel estetic, pentru ca experiența cumpărătorilor să fie mai plăcută: lumina a devenit mai caldă, au fost alese decoruri ce imită lemnul de nuc, precum și rafturi cu o amplasare mai joasă pentru a spori vizibilitatea.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,054 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Billa a mai modernizat un magazin în București – Billa Drumul Taberii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: