Billa a terminat modernizarea magazinului din Sfântu Gheorghe

BILLA România anunță finalizarea procesului de modernizare a magazinului din orașul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În urma unei investiţii de peste 400.000 Euro şi a unui amplu proces de renovare și remodelare, magazinul situat pe Strada Lunca Oltului şi-a deschis porţile în noul format, la începutul acestei săptămâni.

Ne dorim ca cei ce îşi fac cumpărăturile în magazinul BILLA reamenajat din Sfântu Gheorghe să se bucure de ultimele transformări și să se simtă cât mai bine în noul spaţiu redecorat. Clienții noștri se vor bucura de un magazin de peste 1000 mp primitor și modern cu peste 7000 articole”, a declarat Sorana Georgia, CEO BILLA România.

Magazinul din Sfântu Gheorghe le va aduce clienților o serie de noi beneficii odată cu amplul proces de renovare și remodelare, precum: o vitrină pentru prăjituri, lărgirea zonei de pâine și panificație, precum şi un raion mai mare cu un sortiment îmbogățit de legume și fructe. Pe lângă toate acestea, clienții BILLA se vor putea bucura de o vitrină cu mâncăruri calde de unde pot cumpăra preparate gătite chiar în cuptoarele proprii. În plus, zona de carmangerie cu vânzare asistată le oferă clienților numeroase sortimente de carne vrac, dar și ambalată.

Insula de delicatese îi va surpride pe consumatorii din Sfântu Gheorghe cu un bogat sortiment de mezeluri feliate, brânză vrac, măsline vrac, salate vrac, precum şi un raft cu produse alimentare destinate consumului zilnic. De asemenea, clienții BILLA vor avea la dispoziție și o largă varietate de vinuri într-un sector dedicat.

Schimbările ce au avut loc în noul magazin s-au produs şi la nivel estetic, pentru ca experiența cumpărătorilor să fie mai plăcută. Astfel, lumina a devenit mai caldă, au fost alese decoruri ce imită lemnul de nuc, precum și rafturi cu o amplasare mai joasă pentru a spori vizibilitatea.

Orarul de funcționare al magazinului este luni – sâmbătă de la 7 la 22 şi duminica de la 8 la 22.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *