BILLA ajunge la 57 de magazine în întreaga țară

BILLA România anunță deschiderea celei de-a doua filiale din Cluj, care va fi accesibilă publicului începând cu data de 14 octombrie. Astfel, rețeaua operată de BILLA în România ajunge la 57 de unități în întreaga țară.

Noul magazin se va deschide în str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, în cadrul complexului comercial Central. Aici clujenii vor avea la dispoziție un spațiu modern de 550 de mp. Cumpărătorii pot alege din peste 6.000 de produse, printre care: legume și fructe livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin, produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole de menaj.

„Clujul este unul dintre cele mai importante orașe din Vestul României și ne bucură că am reușit să deschidem aici cel de-al doilea magazin. Le aducem clienților noștri un spațiu modern de cumpărături în care vor putea găsi absolut tot ce au nevoie și se vor putea bucura de produsele de calitate și promoțiile permanente cu care s-au obișnuit deja”, a declarat Filip Cristescu, Director de Operatiuni al BILLA România.

Magazinul se va deschide oficial pentru clienți vineri, pe 14 octombrie 2011, de la orele 08:00, iar vizitatorii vor fi bucuroși să găsească numeroase oferte promoționale.

BILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 56 de magazine în cele mai importante orașe din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din Romania și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA ajunge la 57 de magazine în întreaga țară
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: