BILLA ajunge la 70 de magazine deschise în România

Rețeaua națională a BILLA România ajunge pe 6 decembrie la 70 de unități, când două noi magazine, unul în Magalia si cel de-al doilea în Slatina, își vor deschide porțile pentru publicul larg.

Primul magazin pe care BILLA Romania îl deschide în Mangalia se va afla pe Strada Portului, nr 44A, cu un spațiu de vânzare de 857 mp și peste 7800 articole. Orarul de functionare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 21.

În cel de-al doilea magazin BILLA din Slatina consumatorii vor avea la dispoziție o gamă largă de articole, de peste 7800 produse și un spatiu de vanzare de 918 mp. Magazinul va fi situat în Aleea Muncii, nr. 2. Orarul de funcționare va fi de luni până duminică de la 8 la 22.

“2012 se dovedește un an foarte bun pentru noi: am ajuns iată, la 70 de unități în România, dupa ce și săptămâna trecută am inaugurat noi magazine. Ne vom continua planurile de expansiune până la finalul anului, cât și în 2013, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri”, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

BLLA le oferă clienților o gamă variată de produse în cele două magazine nou deschise: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese, alături de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj.

Cele două unități nou deschise vor avea parte de o promoție specială: pentru cumpărături de peste 50 de RON clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în săptămâna 6-12 decembrie. Pe lângă aceasta, toți cei care vizitează noile magazine BILLA se vor bucura de o mulțime de promoții speciale la deschidere.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » BILLA ajunge la 70 de magazine deschise în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: